Osta & voita 5000 €

matkalahjakortti

Valitse sopiva malli tarpeesi mukaan

Thermacell suojaa tehokkaasti hyttysiltä ja muilta sääskiltä pihalla, patiolla ja terassilla. Yksi hyttystorjuntalaite torjuu hyttyset noin 20 m2 alueelta.

Thermacell-hyttystorjuntalaitteita käytetään rakennusten ulkopuolella ja ne asetetaan tukevalle, tasaiselle alustalle ritilä ylöspäin. Pakkaukset sisältävät laitteen sekä tarvikkeet n. 12 tunnin käyttöä varten. Eri malleilla on kuitenkin omat vahvuutensa. Tutustu ja löydä tarpeisiisi sopivimmat tuotteet.

Thermacell
MR300

Thermacell MR300 on tukeva ja asettuu mukavasti vaikka mökkisaunan kaiteelle tai halkovajan pieleen. Sitä on helppo siirtää ja sen voi asettaa myös maahan ilman kaatumisvaaraa. MR300 on ihanteellinen ratkaisu, jos kesäpäiväsi kuluvat puuhasta toiseen kulkiessa. 

Thermacell
Mini Halo

Thermacell Mini Halo -pöytämalli soveltuu muotoilunsa puolesta vaativampaankin makuun. Se on tyylikäs millä tahansa terassilla – ja soveltuu hyvin vaikka mökkituliaiseksi. Juomatölkin kokoinen laite on huomaamaton, mutta tekee illanistujaisista huomattavasti mukavammat kaikille. 

Thermacell
Perimeter

Thermacell Perimeter on oikea malli, kun haluat suojata pihapelit ja kesäjuhlat suuremmalta alueelta. Pakkaus sisältää kaksi laitetta, jotka saa painettua maahan tai kiinnitettyä ulkorakenteisiin mukana tulevien telineiden avulla. Laitteiden määrää ja sijaintia muutamalla saat suojattua juuri haluamasi kokoisen ja muotoisen alueen. 

Tarvikkeet

Täyttöpakkaus 12 h

svh. 12,40 €

Tarkista hinta jälleenmyyjältäsi.

Sisältää kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa. Riittää n. 12 tunnin käyttöön.

Täyttöpakkaus 48 h

svh. 36,40 €

Tarkista hinta jälleenmyyjältäsi.

Sisältää neljä kaasusäiliötä ja kaksitoista hyttystorjuntamattoa. Riittää n. 48 tunnin käyttöön.

Täyttöpakkaus 120 h

svh. 73,90 €

Tarkista hinta jälleenmyyjältäsi.

Sisältää 10 kaasusäiliötä ja 30 hyttystorjuntamattoa. Riittää n. 120 tunnin käyttöön.