Osta & voita 5000 €

matkalahjakortti

25.04.2023

Nappaa mökille mukaan hiljainen seuralainen, joka pitää hyttyset loitolla

Moni meistä karauttaa lämpimien säiden alettua mökille rauhoittumaan ja viettämään ansaittua vapaa-aikaa. Inisevät vieraat saattavat kuitenkin tehdä kauan odotetusta mökkireissusta kaikkea muuta kuin rauhallisen ja rentouttavan. Onneksi onnistuneen mökkikesän voi varmistaa varsin vaivattomasti.

Suomen suvi ja mökki on lyömätön yhdistelmä, joka kuuluu lähes jokaisen suomalaisen kesään. Monille juuri kesämökki on se paikka, jossa voi heittää kunnolla vapaalle ja karistaa harteilta arjen pölyt. Ikävä tosiasia on kuitenkin, että kesä tuo mukanaan muutakin kuin vain lämmön ja lomat: nimittäin hyttyset. Yksin mökillä ei siis tarvitse olla, sillä pisteliästä seuraa riittää taatusti, varsinkin varjoisammissa ja tyynemmissä paikoissa.

Mutta miten näihin kutsumattomiin kesävieraisiin kannattaa sitten varautua? Verrytellyin rantein, valkoisin vaattein ja hyttysverkoin? Helpompikin keino löytyy, sillä reissuun voi pakata mukaan aurinkorasvan ja kesälukemisen kylkeen hiljaisen mökkiseuralaisen: Thermacellin – Suomen suosituimman hyttystorjuntalaitteen.

Thermacell – vaihda hyttysvapaalle

Thermacell ei syyttä suotta nauti suomalaisten suosiota. Se on näppärä hyttystorjuntalaite, joka antaa tehokkaan suojan hyttysiltä. Thermacellin avulla voi vaihtaa helposti hyttysvapaalle: puuhailla piha-askareissa, rentoutua riippukeinussa tai vilvoitella saunan terassilla ilman ininää ja hyttyspilven varjoa.

Yhden laitteen vaikutusalue on noin 20 neliömetriä, joten Thermacellin avulla suojaat helposti isommankin seurueen pihapiirissä. Useammalla Thermacell-laitteella voi luoda mökille enemmän hyttysvapaita alueita: yhden voi virittää mökin terassille, toisen saunarakennuksen kupeeseen ja kolmannen vaikka puuvajan nurkalle.

Miten Thermacell toimii?

Thermacell asetetaan tukevalle, tasaiselle alustalle ritilä ylöspäin. Laite on helppo käynnistää, ja vaikutus alkaa noin 10–15 minuutissa. Kun suoja-aluetta hyttysiltä ei enää tarvita, Thermacell naksautetaan vain pois päältä odottamaan seuraavaa hyttysvapaata kesähetkeä.

Tutustu tuotteisiin